MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Üzleti

GLOBAL Szolgáltatáscsomag

GLOBAL Szolgáltatáscsomag

A GLOBAL Szolgáltatáscsomag a feltörekvő, széles üzleti kapcsolatrendszerrel rendelkező vállalkozások számára jelent ideális megoldást. A benne foglalt kedvezményes szolgáltatásokat ezen vállalkozások pénzügyi igényeinek megfelelően alakítottuk ki.

A GLOBAL Szolgáltatáscsomag előnyei:

 • Fix havidíj felhasználható kedvezménnyel,
 • Szolgáltatáscsomag díjmentes és kedvezményes szolgáltatásokkal,
 • Kedvezményes forint és deviza átutalási díjak

Mit kínálunk?

 • Kedvezményes Mastercard® Silver Business bankkártya vagy ingyenes Mastercard® Unembossed bankkártyát
 • Lehetőséget vállalkozása egyéni igényeinek teljesítésére
 • Vállalkozása pénzügyeinek rugalmas, kedvezményes kezelését

A GLOBAL Szolgáltatáscsomag 6038 Ft havidíjért a következő szolgáltatásokat nyújtja:

 • 1 db forint bankszámla vezetése díjmentesen,
 • 1 db deviza bankszámla vezetése díjmentesen,
 • kedvező elektronikus tranzakciós díjak,
 • 1 db Mastercard® Unembossed bankkártya éves díj nélkül vagy 1 db Mastercard® Silver Business bankkártya az éves díj 50%-áért - bárhol a világon készpénzt vehet fel és ingyenesen vásárolhat,
 • 2 db kedvezményes ATM készpénzfelvétel havonta bármely belföldi automatából,
 • kedvezményes elektronikus forintátutalások bármely MKB-nál vezetett forintszámlára,
 • MKB TeleBANKár havidíj nélkül - telefonos szolgáltatásunkon keresztül bárhol, bármikor lekérdezheti banki információit.
 • KKV NetBANKár SMS csomag havi díj nélkül 1 felhasználó számára - pénzügyei biztonságos intézésre ad lehetőséget az Interneten keresztül.

Részletek

Miért különleges a GLOBAL Szolgáltatáscsomag?

A GLOBAL Szolgáltatáscsomag akkor jelent ideális választást vállalkozása számára, ha kiterjedt vevő-szállító kapcsolattal rendelkezik, export-importtal foglalkozik vagy nagy mennyiségű készpénzzel dolgozik (pl. üzletek), hiszen az MKB Banknál számlavezetett partnereknek történő forint banki átutalások kedvezményesek, a havidíj-mentes deviza bankszámla-vezetési lehetőséghez kedvezményes deviza átutalási díjak kapcsolódnak, valamint kedvezményes a Zsákos forint-beszállítás szolgáltatás díja is.

Amennyiben pénzügyi partnerei is MKB bankszámlával rendelkeznek, a csomagban foglalt kedvezményes forintátutalások miatt Ön jelentős összeget takaríthat meg, a kedvezményes elektronikus bankolás adta lehetőségekkel pedig tovább optimalizálhatja bankköltségeit. A részletek megtalálhatók a vonatkozó kondíciós listában. A betéti szerződés részletes leírását az üzletszabályzat tartalmazza

Az MKB Bank saját kötvényeire az OBA (Országos Betétbiztosítási Alap) garanciája vonatkozik 100 ezer euró értékhatárig.

Országos Betétbizosítási Alap

Kapcsolódó ajánlatok

KOKTÉL SzolgáltatáscsomagOK

Cége működéséhez tudja igazítani bankolási szokásait a Koktél számlacsomag szabadon választható és kombinálható tranzakciós csomagjainak segítségével.

Részletek

Számlavezetés

Bízza az MKB Bankra vállalkozása pénzügyeinek kezelését, vegye igénybe sokoldalú, minden igényhez alkalmazkodó számlavezetési szolgáltatásainkat forintban és devizában!

Részletek

Bankkártyák

Bankkártyáját egyaránt használhatja reprezentációs költségek, külföldi utazások során történő fizetésre, árubeszerzésre, valamint készpénzfelvételre a világ bármely országában.

Részletek

TeleBANKár

Az MKB TeleBANKár a nap 24 órájában a hívók rendelkezésére álló, telefonon igénybe vehető szolgáltatás. Az automata telefonszolgáltatást személyes ügyintézőink is segítik.

Részletek

NetBANKár

Válassza az MKB NetBANKárt - a virtuális pénzügyi partnert! MKB Minőség és a legfejlettebb technológia által támogatott Kényelem.

Részletek

NetBANKár Business

Az MKB NetBANKár Business Internet alapú banki szolgáltatásunk segítségével ügyfeleink a bankfiókban történő ügyintézés helyett kényelmesen, bankon kívülről végezhetik el a tranzakciók széles körét az Internet segítségével.

Részletek

MobilBANKár

Az MKB MobilBANKár szolgáltatása naprakész információt biztosít mobiltelefonon keresztül, SMS üzenetek útján.

Részletek