MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Üzleti

Forint- és devizaszámla

Forint- és devizaszámla

Bízza az MKB Bankra vállalkozása pénzügyeinek kezelését, vegye igénybe sokoldalú, minden igényhez alkalmazkodó számlavezetési szolgáltatásainkat forintban és devizában egyaránt!

Mit kínálunk?

  • Teljes körű számlavezetési szolgáltatást
  • Igényeit rugalmasan kezeljük
  • Megbízásai gyorsan és megbízhatóan teljesülnek
  • Speciális szolgáltatáscsomagokat

Részletek

A számlanyitás költség- és jutalékmentes, induló betét elhelyezésére nincs szükség.

 

Milyen szolgáltatásokat vehet igénybe?

Készpénzkímélő fizetési lehetőségek széles skálájából választhat:

  • Egyszeri és állandó átutalások
  • Csoportos átutalás - azonos jogcímű átutalások teljesítése egyazon megbízás keretében több kedvezményezett részére, ajánljuk munkabérek kifizetésére
  • Azonnali és határidős beszedési megbízások
  • Csekkek

 

Üzleti bankkártyák

A Mastercard® típusú MKB bankkártyák itthon és külföldön is elfogadott, magas színvonalú fizetési eszközök, amelyek kényelmet és biztonságot nyújtanak.

 

Elektronikus bankkapcsolat

MKB NetBANKár szolgáltatásunk elsősorban kis- és középvállalkozásoknak biztosítja az optimális távoli bankolás lehetőségét. Segítségével a bankfiókban történő ügyintézés helyett kényelmesen, irodájából vagy akár otthonról intézheti vállalkozása pénzügyeit az interneten keresztül.

 

Pénzeszközeinek praktikus és biztonságos kezelésére ajánlott megoldások

Amennyiben rendszeresen nagyobb mennyiségű készpénz kezelését kell megoldania, úgy szíves figyelmébe ajánljuk zsákos szolgáltatásunkat, továbbá a pénztári óráktól függetlenül, a nap bármely szakában, a hét bármely napján (hétvégén is) igénybe vehető éjszakai bedobó trezorunkat. Fiók- és széfbérlet lehetőségével is állunk rendelkezésére.

 

Amit a devizafizetési megbízások főbb típusairól érdemes tudnia

A devizafizetési megbízások teljes körét kínáljuk. Az MKB levelező bankkapcsolata nagymértékben hozzájárul bankügyei magas színvonalú kezeléséhez, mellyel egyrészt azok gyorsasága növelhető, másrészt bankköltségei csökkenthetők.

  • Okmányos beszedvény: Export-import ügyleteknél használt fizetési mód, mellyel a leszállított áru ellenértékét a Bank szedi be a vevőtől az eladó által előre meghatározott okmányok ellenében. Bizonyos típusai esetén a vevő csak fizetés ellenében jut az áruhoz, emiatt vállalkozása fizetési biztonsága megnő.
  • Okmányos meghitelezés (akkreditív): Az akkreditív a vevő bankjának fizetési ígérete. Előírásszerű okmánybenyújtás esetén a fizetést a vevő bankja a vevő jóváhagyása nélkül teljesíti. Amennyiben tárgyalásai során van rá módja, javasoljuk, hogy export esetén fizetési módnak az akkreditívet válassza.

Javasoljuk, hogy export szerződéskötés előtt - a vevő bankjának megítélésében - kérje szakértőink segítségét. A bankköltségek a nemzetközi gyakorlat szerint megoszlanak, mindkét fél viseli az országában felmerülteket.

Import esetén kérjük, vegye figyelembe, hogy az akkreditív vállalkozása forgalmából készpénzt vonhat el, hiszen az akkreditív megnyitásakor a fedezetet általában el kell különítenie, amely összeg zárolásra kerül. Eseti döntés alapján lehetséges a fedezet lekötése is.

 

Milyen speciális ajánlataink vannak?

Kis- és középvállalkozások részére Átalánydíjas Kisvállalati és Elektronikus csomagjainkat ajánljuk, amelyek egyszerű, könnyen áttekinthető, piacképes pénzügyi szolgáltatásokat nyújtanak kényelmes, gazdaságos formában.

A részletek megtalálhatók a vonatkozó kondíciós listában. A betéti szerződés részletes leírását az üzletszabályzat tartalmazza.

Az MKB Bank saját kötvényeire az OBA (Országos Betétbiztosítási Alap) garanciája vonatkozik 100 ezer euró értékhatárig.

Országos Betétbiztosítási Alap

Kapcsolódó ajánlatok

koktél Szolgáltatáscsomag

Cége működéséhez tudja igazítani bankolási szokásait a Koktél számlacsomag szabadon választható és kombinálható tranzakciós csomagjainak segítségével.

Részletek

global Szolgáltatáscsomag

A GLOBAL Szolgáltatáscsomag a feltörekvő, széles üzleti kapcsolatrendszerrel rendelkező vállalkozások számára jelent ideális megoldást, a benne foglalt kedvezményes szolgáltatásokat ezen vállalkozások pénzügyi igényeinek megfelelően alakítottuk ki.

Részletek

TeleBANKár

Az MKB TeleBANKár a nap 24 órájában a hívók rendelkezésére álló, telefonon igénybe vehető szolgáltatás. Az automata telefonszolgáltatást személyes ügyintézőink is segítik.

Részletek

NetBANKár

Válassza az MKB NetBANKárt - a virtuális pénzügyi partnert! MKB Minőség és a legfejlettebb technológia által támogatott Kényelem.

Részletek

NetBANKár Business

Az MKB NetBANKár Business Internet alapú banki szolgáltatásunk segítségével ügyfeleink a bankfiókban történő ügyintézés helyett kényelmesen, bankon kívülről végezhetik el a tranzakciók széles körét az Internet segítségével.

Részletek

MobilBANKár

Az MKB MobilBANKár szolgáltatása naprakész információt biztosít mobiltelefonon keresztül, SMS üzenetek útján.

Részletek

Bankkártyák

Bankkártyáját egyaránt használhatja reprezentációs költségek, külföldi utazások során történő fizetésre, árubeszerzésre, valamint készpénzfelvételre a világ bármely országában.

Részletek