MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Forint- és devizaszámla

Forint- és devizaszámla

Bízza az MKB Bankra vállalkozása pénzügyeinek kezelését, vegye igénybe sokoldalú, minden igényhez alkalmazkodó számlavezetési szolgáltatásainkat forintban és devizában egyaránt!

Forint- és devizaszámla előnyei:

  • Teljes körű számlavezetési szolgáltatás
  • Sokoldalú, igényekhez alkalmazkodó szolgáltatások
  • A pénzügyek egyszerű és biztonságos kezelése
  • Minimális nyitóösszeg nélkül
  • Speciális szolgáltatáscsomagok

Milyen szolgáltatásokat vehet igénybe?

  • Egyszeri és állandó átutalások
  • Csoportos átutalás - azonos jogcímű átutalások teljesítése egyazon megbízás keretében több kedvezményezett részére, ajánljuk munkabérek kifizetésére
  • Azonnali és határidős beszedési megbízások
  • Csekkek
  • Készpénzkímélő fizetési lehetőségek széles skálájából választhat

Készpénzkímélő fizetési lehetőségek széles skálájából választhat.

Részletek

Üzleti bankkártyák

A Mastercard® típusú MKB bankkártyák itthon és külföldön is elfogadott, magas színvonalú fizetési eszközök, amelyek kényelmet és biztonságot nyújtanak.

 

Elektronikus bankkapcsolat

MKB NetBANKár szolgáltatásunk elsősorban kis- és középvállalkozásoknak biztosítja az optimális távoli bankolás lehetőségét. Segítségével a bankfiókban történő ügyintézés helyett kényelmesen, irodájából vagy akár otthonról intézheti vállalkozása pénzügyeit az interneten keresztül.

 

Pénzeszközeinek praktikus és biztonságos kezelésére ajánlott megoldások

Amennyiben rendszeresen nagyobb mennyiségű készpénz kezelését kell megoldania, úgy szíves figyelmébe ajánljuk zsákos szolgáltatásunkat, továbbá a pénztári óráktól függetlenül, a nap bármely szakában, a hét bármely napján (hétvégén is) igénybe vehető éjszakai bedobó trezorunkat. Fiókbérlet és széf-bérlet lehetőségével is állunk rendelkezésére.

 

Amit a devizafizetési megbízások főbb típusairól érdemes tudnia

A devizafizetési megbízások teljes körét kínáljuk. Az MKB levelező bankkapcsolata nagymértékben hozzájárul bankügyei magas színvonalú kezeléséhez, mellyel egyrészt azok gyorsasága növelhető, másrészt bankköltségei csökkenthetők.

 

Okmányos beszedvény: Export-import ügyleteknél használt fizetési mód, mellyel a leszállított áru ellenértékét a Bank szedi be a vevőtől az eladó által előre meghatározott okmányok ellenében. Bizonyos típusai esetén a vevő csak fizetés ellenében jut az áruhoz, emiatt vállalkozása fizetési biztonsága megnő.

 

Okmányos meghitelezés (akkreditív): Az akkreditív a vevő bankjának fizetési ígérete. Előírásszerű okmánybenyújtás esetén a fizetést a vevő bankja a vevő jóváhagyása nélkül teljesíti. Amennyiben tárgyalásai során van rá módja, javasoljuk, hogy export esetén fizetési módnak az akkreditívet válassza. Javasoljuk, hogy export szerződéskötés előtt - a vevő bankjának megítélésében - kérje szakértőink segítségét. Import esetén kérjük, vegye figyelembe, hogy az akkreditív vállalkozása forgalmából készpénzt vonhat el, hiszen az akkreditív megnyitásakor a fedezetet általában el kell különítenie, amely összeg zárolásra kerül. Eseti döntés alapján lehetséges a fedezet lekötése is.

 

Milyen speciális ajánlataink vannak?

Kis- és középvállalkozások részére START, KOKTÉL és Átalánydíjas Kisvállalati szolgáltatás csomagjainkat ajánljuk, amelyek egyszerű, könnyen áttekinthető, piacképes pénzügyi szolgáltatásokat nyújtanak kényelmes, gazdaságos formában.

A részletek megtalálhatók a vonatkozó kondíciós listában. A betéti szerződés részletes leírását az üzletszabályzat tartalmazza.

 

Forint- és devizaszámla kondíciók

Tekintse meg a termékre vonatkozó kondíciós listát PDF formátumban.

Kapcsolódó ajánlatok

START

Szolgáltatáscsomag

Mindössze 1950 Ft havidíjért mindazon szolgáltatásokat igénybe veheti, amelyek elengedhetetlenek vállalkozása működtetéséhez.

részletek

koktél Számlacsomag

KOKTÉL Szolgáltatáscsomagok azon vállalkozásoknak, akik az elektronikus pénzforgalmat részesítik előnyben és sokoldalú, egyedileg alakítható/kombinálható banki szolgáltatásokra van szükségük.

részletek

global Szolgáltatáscsomag

Az MKB GLOBAL Szolgáltatáscsomag a feltörekvő, széles üzleti kapcsolatrendszerrel rendelkező vállalkozások számára jelent ideális megoldást, a benne foglalt kedvezményes szolgáltatásokat ezen vállalkozások pénzügyi igényeinek megfelelően alakítottuk ki.

részletek

bankkártyák

Bankkártyáját egyaránt használhatja reprezentációs költségeinek fizetésére, árubeszerzésre, külföldi utazások során történő fizetésre, valamint készpénzfelvételre a világ bármely országában.

részletek

netbankár

Banki ügyintézés egyszerűen és biztonságosan számítógépen - bárhol, bármikor.
Széleskörű tranzakciós és információs lehetőség, a papíralapú ügyintézésnél kedvezőbb díjakkal.

részletek