MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MNB NHP Fix

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Nemzeti Bank döntése alapján az NHP Fix konstrukció 2020.05.29-ig érhető el. Ezt a konstrukciót az NHP Hajrá termékcsalád váltja fel, mely 2020.04.20-tól érhető el Ügyfeleink számára.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az MKB Bank elkötelezett a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram (NHP) folytatásában.

Az NHP célkitűzései - a gazdasági növekedés felgyorsítása, a kis- és középvállalati (KKV) szektor terheinek csökkentése, valamint a pénzügyi rendszer stabilitásának biztosítása - kiemelten fontosak számunkra, éppen ezért a leghatékonyabb közvetítői szerepvállalással kívánunk részt venni a megvalósításukban.

Az NHP Fix keretében szerződéskötésre legkorábban 2019.01.02-án van lehetőség, a rendelkezésre tartási idő legfeljebb a szerződéskötéstől számított 2 év azzal, hogy első lehívásnak a szerződés megkötésének napjától számított 1 éven belül meg kell történnie. Az NHP Fix hitel futamideje minimum 3, maximum 10 év.

Az NHP Fix keretében kapott forint kölcsön kizárólag új beruházásra használható fel.

A kkv-knak az NHP Fix program keretében nyújtható kölcsön alsó határa 3 millió forint, az igénybevétel felső határa 1 milliárd forint.

A hitelintézet az NHP Fix keretében kapott kölcsönt legfeljebb 2,5% éves kamatmarzs melletti kölcsön nyújtásával adhatja tovább a kkv számára, amely a hitelintézet által választott összetételben tartalmazhatja az ügyleti kamatlábat és egyéb díjjellegű elemeket. A hitelintézet a kölcsönnel kapcsolatos, jellemzően harmadik személynek fizetendő költségeket (így különösen közjegyzői díjat, értékbecslés díját, garanciaintézményeknek fizetendő kezességvállalási díjat, földhivatali díjakat, fedezetmódosítási díjat, biztosítási díjat stb.) a kkv-ra terhelheti.


Kiegészítő információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!