MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Kereskedői bankkártya-elfogadás

Növelje vállalkozása forgalmát bankkártyás fizetési lehetőség biztosításával!

Kereskedői bankkártya-elfogadási szolgáltatás POS-terminálon és interneten - elsősorban kereskedelmi vállalatoknak, e-kereskedelemmel foglalkozóknak és a vendéglátásban működő vállalkozásoknak ajánljuk.

Bankkártya elfogadási szolgáltatások - POS és VPOS - előnyei:

  • Többletbevételt generál, mivel a bankkártyás és az interneten vásárlók általában többet költenek, hajlamosak az impulzusvásárlásra.
  • Olyan többletszolgáltatás, amely növeli üzlete forgalmát és vevőköre elégedettségét.
  • Nincs gondja a nagy összegű készpénz biztonságos tárolására, a nagycímletű bankjegyek felváltására.
  • Lehetőség a vásárlók körének külföldi vásárlókkal történő bővítésére.

Részletek

Bankunk közvetítésével a szolgáltatásokat Európa egyik piacvezető, bankkártya-elfogadásra specializálódott pénzügyi szolgáltatója, a luxemburgi székhelyű SIX Payment Services nyújtja, mely a sok évtizedes tapasztalat mellett biztonságos, folyamatosan ellenőrzött technológiai háttérrel rendelkezik.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, banki kapcsolattartója vagy a banki telefonos ügyfélszolgálat munkatársai készséggel állnak a rendelkezésére a 06 (80) 333-770 telefonszámon.

Amennyiben ajánlatot szeretne kapni a SIX Payment Services-től, kérjük, keresse bizalommal MKB-s vállalati tanácsadóját, aki segít Önnek kitölteni az ajánlatkéréshez szükséges dokumentációkat.

RészletekA Mastercard nemzetközi kártyaszervezet az általa alkalmazott árfolyamokat az alábbi internetes oldalon teszi közzé:

https://www.mastercard.com/global/currencyconversion/index.html

A VISA nemzetközi kártyaszervezet az általa alkalmazott árfolyamokat az alábbi internetes oldalon teszi közzé:

http://www.visaeurope.com/en/cardholders/exchange_rates.aspx