MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Használat előtt
aktiválja
bankkártyáját!

Kártyáját aktiválhatja online,
ügyfélszolgálatunkon és az MKB ATM-eknél.

Helyezze be a bankkártyát egy MKB ATM-be, válassza ki a díjmentes Kártyaaktiválás funkciót vagy más szolgáltatást, és adja meg a PIN kódját. A kártyát ekkor automatikusan aktiváljuk.

Hogyan aktiválhatja a bankkártyáját?

Online

 • NetBANKárban

  NetBANKárban

  Lépjen be a fel NetBANKár felületre, válassza ki a Bankkártyák és hitelkártyák menüpontot, kattintson az Inaktív kártya részleteire, és aktiválja a kártyát.

 • MKB Mobilalkalmazással

  MKB Mobilalkalmazással

  Android készüléken

  Nyissa meg az alkalmazást, és válassza ki a Bankkártyák menüpontban az aktiválandó kártyát. A kártya részleteinél érintse meg a + gombot, válassza ki a Kártyaaktiválás funkciót, és aktiválja a kártyát.

  Apple készüléken

  Nyissa meg az alkalmazást, válassza ki a Bankkártyák menüpontban az aktiválandó kártyát, és aktiválja a kártyát.

 • NetBANKár Businessben

  NetBANKár Businessben

  Lépjen be a fel NetBANKár Business felületre. Kattintson az Információkérés / Kártyainformációk menüpontra, és válassza ki az aktiválandó bankkártyához tartozó számlát. Kattintson a Tovább gombra, majd az aktiválandó kártya mellett lévő Részletek gombra, és aktiválja a kártyát.

MKB ATM-nél

 • MKB ATM-nél

  Helyezze be a bankkártyát válassza ki a díjmentes Kártyaaktiválás funkciót vagy más szolgáltatást, és adja meg, sikeresen a PIN kódját. A kártyát ekkor automatikusan aktiváljuk.

Ügyfélszolgálatunkon

 • TeleBANKáron

  TeleBANKáron

  Hívja a 0-24 elérhető telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 333 660-as, vállalati ügyfélként a 06 80 333 770-es számon, válassza ki az 1-es menüpontot, és ügyintézőnk segít a kártya aktiválásában. A kártyaaktiválás során meg kell adnia TeleBANKár azonosítóját és a hozzá tartozó PIN kódot.

 • VideóBANKban

  VideóBANKban

  Indítson videohívást munkanapokon 9 és 17 óra között, és ügyintézőnk videochaten segít a kártya aktiválásában.

Bankfiókban1

1Mielőtt felkeresné bankfiókunkat, kérjük, tájékozódjon az mkb.hu/tajekoztatas weboldalon az aktuális járványügyi intézkedéseinkről! Digitális ügyfélhívó szolgáltatásunkkal bármelyik bankfiókunkba foglalhat időpontot, és sorban állás nélkül intézheti banki ügyeit.